Breviar on-line

Vizitatori on-line

Avem 13 vizitatori online

Traducere / Translation
Designed by:
Moses Moses
Vizită Cardinal Beniamino PDF Imprimare Email
Scris de prof. ing. Florin Moize   
Luni, 19 Martie 2018 22:33

Eminenţa Sa card. Beniamino Stella, prefect al Congregaţiei pentru Cler, a făcut o vizită la Seminarul minor din Bacău, sâmbătă, 17 martie 2018, însoţit de PS Petru Gherghel şi PS Aurel Percă.

Vineri, 16 martie, cardinalul Beniamino Stella a sosit la Bacău, unde, timp de două zile, a vizitat diferite comunităţi, printre care mănăstirea "Surorilor Benedictine Reparatoare ale Sfintei Feţe a Domnului Nostru Isus Cristos" din Măgura, unde sunt îngrijiţi peste 60 de bătrâni, şi Seminarul minor din Bacău, unde sâmbătă, 17 martie, începând cu ora 15.30, a întâlnit comunitatea seminariştilor, profesorii şi preoţii din zona Bacăului.

 

Ajungând la Seminarul minor, card. Stella a condus în capela Institutului un scurt moment de rugăciune şi a împărţit tuturor celor prezenţi binecuvântarea Sfântului Părinte papa Francisc. Vizita Excelenţei Sale a cuprins două momente: întâlnirea cu preoţii şi cea cu seminariştii. În cadrul acestor întâlniri a împărtăşit mărturia sa despre viaţa şi activitatea sacerdotală (52 de ani de Preoţie, ultimii trăiţi şi alături de papa Francisc, de al cărui exemplu este profund impresionat), dar şi despre viaţa şi misiunea preotului diecezan, a cărui vocaţie la slujire este şi trebuie să fie o mărturie puternică şi profundă într-o societate indiferentă faţă de cele spirituale.

Pr. Marius Cojan

Mai multe imagini de la acest eveniment puteţi vedea în Albumul foto: 17 martie: Bacău: Cardinalul Beniamino Stella în vizită la Seminarul din Bacău

Ultima actualizare în Joi, 14 Iunie 2018 15:18