Breviar on-line

Vizitatori on-line

Avem 17 vizitatori online

Traducere / Translation




Designed by:
Moses Moses
Festivitatea de premiere 2018 PDF Imprimare Email
Scris de prof. ing. Florin Moize   
Joi, 14 Iunie 2018 15:20
Festivitatea de premiere la Colegiul Național Catolic "Sf. Iosif" Bacău (Foto: Florin Moize)

Astăzi, 14 iunie 2018, în amfiteatrul colegiului, a avut loc o frumoasă festivitate de premiere a elevilor care s-au remarcat de-a lungul anului pentru rezultate bune la învățătură, purtare și activități extracurriculare.

Festivitatea a debutat cu un cântec de mulțumire adresată lui Dumnezeu, cântat de către seminariștii noștri dirijați cu măiestrie de pr. Cristian Ignat.

A urmat un moment de reculegere în memoria celor 2 colegi care ne-au părăsit anul acest, pr. Serafim Romila, profesor de religie și Otilia Lazăr, profesor de sport.

Pr. Anton Săboanu a luat cuvântul și a deschis festivitatea.

Au fost momente emoționante, atât pentru cei mici - cu care a început festivitate cât și pentru care au terminat clasa a XII-a și au urcat pe scenă pentru ultima dată ca elevi. Cu această ocazie le dorim mult succes ca viitori studenți!

După ce au fost înmânate diplomele și premiile de către directorul colegiului, Pr. dr. Anton Săboanu, au urcat pe scenă olimpicii care ne-au reprezentat la diverse olimpiade faza județeană sau națională.

Apoi a venit rândul absolvenților de clasa a XII-a să urce pe scenă iar șefii de promoție au predat ștafeta generației următoare.

La final ne-am luat rămas bun pr. Cătălin Farcaș care ne-a fost alături timp 6 ani. Acum pr. Cătălin pleacă în Italia și devine din nou student, de data aceasta pentru specializare, urmată de un doctorat. Îi dorim mult succes în continuare și îi mulțumim pentru efortul depus în cadrul colegiului.

Fotografiile sunt în albumul dedicat acestei zile

(https://www.facebook.com/pg/Colegiul-National-Catolic-Sf-Iosif-Bacau-558212870958748/photos/?tab=album&album_id=1711609342285756)

Ultima actualizare în Vineri, 03 Mai 2019 13:46