Breviar on-line

Vizitatori on-line

Avem 10 vizitatori online

Traducere / TranslationAngajari


Designed by:
Moses Moses
Început 2021-2022 PDF Imprimare Email
Scris de ing. Florin Moize   
Joi, 09 Septembrie 2021 10:55

PRECIZĂRI PRIVIND DESCHIDEREA NOULUI AN ȘCOLAR 2021-2022


Prezentarea elevilor la seminar se va face duminică, 12 septembrie 2021, până la ora 18, la sediul seminarului din calea Moldovei, nr. 233.

Pentru elevii Colegiului deschiderea anului școlar 2021-2022 va fi luni, 13 septembrie 2021, ora 9. Elevii se vor prezenta la sediul Colegiului din str. Condorilor, nr. 8.

Conform normelor sanitare în vigoare, în sediul colegiului vor avea acces doar elevii și personalul școlii.

Părinții și însoțitorii elevilor sunt rugați să nu intre mai departe de poarta colegiului.

Fiecare elev va avea un loc fix în clasă pe care nu-l poate schimba!

Purtarea măștii este obligatorie pe toată durata prezenței în școală.

Elevii care doresc cazare la cămin să ia legătura telefonic cu D-na Marieta – 0741265987 sau d-na Geta – 0751640783.

IMPORTANT! Pentru elevii de la liceu (nu seminar) care se vor caza în cămin: în prima săptămână cantina este în renovare. Vă rugăm să aveți în vedere acest fapt.

Dezinfectarea se va face la intrarea în școală și ori de câte ori este nevoie! În acest sens, pe lângă materialele sanitare pe care le vor primi de la școală cred că este bine ca fiecare elev să aibă în permanență asupra lui o sticluță cu dezinfectant și mască de rezervă!

Elevii vor păstra distanțarea socială, nu se vor aduna în grupuri, nu vor părăsi incinta școlii decât la sfârșitul programului, nu vor schimba obiecte între ei.

Părinții sunt primii care trebuie să facă trierea înainte de plecarea elevilor la școală și sunt responsabili de starea de sănătate în care copiii se prezintă la cursuri.

Orice problemă de sănătate apărută în timpul cursurilor trebuie anunțat imediat responsabilului – d-l prof. Enea Gabriel - elevul trebui izolat, chemați părinții pentru a-l prelua.

Dezinfectarea claselor și a celorlalte spații se va face zilnic fie de către personalul școlii, fie de firme specializate.

Ultima actualizare în Joi, 09 Septembrie 2021 14:26