Breviar on-line

Vizitatori on-line

Avem 10 vizitatori online

Traducere / Translation



Angajari


Designed by:
Moses Moses
Anunț important proba C audiție PDF Imprimare Email
Scris de ing. Florin Moize   
Marţi, 14 Iunie 2022 10:55

Proba C de evaluare a Competentelor lingvistice de comunicare într-o limbă internaţională se va susţine la sediul Colegiului din calea Moldovei nr. 233 astfel:

MIERCURI – 15 IUNIE 2022:

PROBA SCRISĂ, după următorul program:

- Ora 11.00 – elevii se vor prezenta la sediul Colegiului;

- Ora 11.30 – elevii vor intra în sala de examen;

- Ora 12.00 – începe proba de înţelegere a unui text audiat;

- Ora 12.20-12.30 – pauză

- Ora 13.00 – începe proba scrisă

Proba de înțelegere a unui text audiat începe la ora 12.00, are durata de 20 de minute, iar în cadrul ei se evaluează competențele privind receptarea textului audiat.

La proba de înțelegere a unui text audiat, instrucțiunile pentru candidați sunt citite de către un profesor asistent în sala de examen. Instrucțiunile standard sunt următoarele:

Veți asculta două materiale audio diferite, fiecare de câte două ori. Pentru fiecare dintre acestea, veți avea la dispoziție aproximativ un minut pentru a citi întrebările de pe foaia primită. Prima audiere a materialului va fi urmată de un minut de pauză în care puteți începe să răspundeți la întrebări. A doua audiere a materialului va fi urmată de două minute de pauză, pentru a vă definitiva răspunsurile. Aceleași etape se vor succeda și în cazul celui de-al doilea material audio.”

După citirea instrucțiunilor de către profesorul asistent, pentru proba de înțelegere a unui text audiat, fiecare candidat primește sarcinile de lucru și are la dispoziție aproximativ două-trei minute pentru lectura rapidă, de orientare, a acestora.

După citirea instrucțiunilor și după familiarizarea candidaților cu sarcinile de lucru se trece la audierea propriu-zisă a materialului audio.

În timpul audierii textelor nu se admit întreruperi.

Proba scrisă începe la ora 13.00, are o durată de 120 de minute.

PROBA ORALĂ, conform programării afişate la avizier.

 

NU UITAȚI CĂ PENTRU PROBA C VĂ VEȚI PREZENTA ÎN 2 ZILE! (ORAL ȘI SCRIS)