Breviar on-line

Vizitatori on-line

Avem 93 vizitatori online

Traducere / TranslationAngajari


Designed by:
Moses Moses
Început 2022-2023
Bacău: Început de an şcolar la Colegiul Naţional Catolic "Sfântul Iosif" PDF Imprimare Email
Scris de ing. Florin Moize   
Luni, 05 Septembrie 2022 14:07

Bacău: Început de an şcolar la Colegiul Naţional Catolic "Sfântul Iosif"

Încă de la primele ceasuri ale dimineţii de 5 septembrie 2022 curtea Seminarului Liceal din Bacău a început să prindă culoarea tinereţii odată cu revenirea la şcoală a seminariştilor şi elevilor Colegiului Naţional Catolic "Sfântul Iosif". Elevi, cadre didactice şi părinţi vizibil emoţionaţi au participat la momentul de debut al noului ciclu educativ destinat călăuzirii minţilor şi inimilor spre împlinirea umană! La ceremonia de deschidere au participat: Excelenţa Sa Iosif Păuleţ, păstorul Diecezei de Iaşi, preoţii formatori, profesorii şi personalul auxiliar al şcolii, la care s-au alăturat preoţii oaspeţi veniţi din împrejurimile Bacăului.

În cadrul cuvântului de învăţătură, Preasfinţitul Iosif i-a îndemnat pe elevi să devină specialişti în umanitate. În primul rând prin asimilarea cunoştinţelor întregului patrimoniu cultural al omenirii descoperind mai ales sensurile lucrurilor pentru a ajunge la fericire; apoi, prin descoperirea şi trăirea valorilor fundamentale ale vieţii şi prin discernerea a tot ceea ce este bun, frumos şi adevărat. În al treilea rând elevii au fost invitaţi să ţină cont de relaţia cu colegii lor întrucât şcoala este locul unde nu se poate trăi de unul singur, de aceea este necesară deschiderea spre ceilalţi pentru a construi o relaţie de prietenie frumoasă şi curată, bazată pe respect şi colaborare, acordând o atenţie deosebită celor mai slabi şi fragili.

Citeşte mai mult...
 
Anunț început 2022-2023 PDF Imprimare Email
Scris de ing. Florin Moize   
Marţi, 30 August 2022 16:03

Dragi elevi!

Luni, 5 septembrie 2022 la ora 10.00, vă așteptăm la deschiderea oficială a noului an școlar într-un cadru solemn, prin celebrarea Sfintei Liturghii.

Deschiderea va avea loc la sediul din calea Moldovei, nr. 233 (la seminar).

 

Vă dorim mult succes în noul an școlar!